LÉLEKPIKNIK

MONOLÔG kör

ahol egyszerre táplálhatod a tested és a lelked

A mentális egészség nem luxus, mindenkinek jár. A MONOLÔG METHOD saját fejlesztésű technika, aminek célja, hogy olyan tudást és gondolkodási módszert sajátíts el, amit a mindennapjaidba építhetsz. Életfilozófia, amivel eszközt kapsz a kezedbe, hogy önmagad legjobb verziója légy. Éld meg a csendet, írj és tarts önreflexiót, megmutatom, hogyan. Találj megoldást problémáidra és fedezd fel életedben a szépséget a közösségen keresztül. Egy metódus, ami felfrissíti a lelket, megújítja a testet és kivirágoztatja a tehetséget.

Már 4-6000 évvel ezelőtt is megjelentek barlangrajzokon a társasági körök, s egészen sokáig fenn is maradtak. Mostanság már megkopott, nehezen kérünk segítséget, találunk társakat, osztjuk meg a gondolatainkat. Ezért hoztam létre a hiánypótló MONOLÔG kört, ahol a METHOD alapjaira építve fejlődhetünk együtt csoportosan, alkalmanként különböző témákat átívelve. A digitalizált világban sokszor gondot okoz, hogy a valóságban is érezzük, tartozunk valahova. Ha eddig nem ment, bármennyire is szeretted volna, most tagja lehetsz egy közösségnek egytől akár nyolc alkalmon keresztül is, ahol az ambíció és a törődés nem zárja ki egymást. Fontos, hogy perspektívát nyújtsunk, és erősítsük magunkban (és egymásban) az elfogadást, valamint nyitottságot. Kapcsolódj és mélyülj önmagad és mások segítségével. Hiszen nincs nagyobb ajándék, ha a kollektív energia egy térben és szeretetben összeér. Megjelenítjük az élet különböző aspektusait, s amíg magunk is oldódunk, egymásnak is segítünk néhány finom falat és frissítő társaságában. Ne feledd: care & share!

Különböző művészetekkel is foglalkozunk, mint az élni akarás művészete, a nemet mondás művészete, az elengedés művészete és a szeretet művészete. Mert a cél, hogy egy teljes életet alkossunk. Mert mélység nélkül a magaslat sem létezik. Ez által tudunk igazán értékelni, s tisztán szeretni. Teljes odaadással a mostnak. Akkor tudjuk becsülni, milyen fent, ha jártunk már lent.

A lélekpiknik alapvetően a kollektív energiákat és kapcsolódásokat hívja elő a közösség erején keresztül. Saját magunkra könnyebben találunk rá a saját történetünk visszareflektálásával, mások megélései és a közös aha-élmények által. Egy varázslatos nap, ahol inspiráló környezetben, tabuktól és ítéletektől mentesen élheted át a szeretetet önmagad és mások felé. Itt a lélek kerül a fókuszba, különböző témakörökön át. Egyedül egy füzetre és egy tollra lesz szükséged. Helyszínünk a szabad természet vagy a HOLIDAY studio, időjárástól függően.

Itt a test és lélek egyensúlya találkozik a coaching segítő eszközein keresztül. Önreflexió, tudatosság és jelenlét a mindennapokban. Kommunikáció és önkifejezés, amikor csak akarod. Megoldásorientáltan vizsgáljuk meg problémáid, blokkjaid és a jelened, intuitív technikákat használva. Ültessük át gondolataid cselekvésbe. Jó kérdésekkel, és a saját válaszaiddal, minden átkeretezhető. Tegyél meg egy lépést magadért a szeretet útján, közelebb hozzád a közösségen keresztül.

A csoport minimum 6, maximum 10 fő jelentkezésével indul. Egy teljes délután a mélyülés jegyében!

Díja: 20.000 Ft
,

ami tartalmazza az étel- és italfogyasztást, és egy kis meglepetést

JELENTKEZZ MOST!

ÉS LEHETŐSÉGED NYÍLIK KIPRÓBÁLNI A 30 PERCES PRE-COACHINGOT!

A járványhelyzetre való tekintettel jelenleg online történik.

%d blogger ezt szereti: