MONOLÔG METHOD

integrál lélekmódváltás egyszerűen
// külső-belső szépség, egyensúly //
tudatos önkifejezés & alkotás

Nem akartam elfogadni, hogy a szépség csak ennyi: külsőség. Így elkezdtem keresni, minden formájában. A zsigereimben éreztem, többnek kell lennie. S mit találtam? A görögöknél nem csak a külső, hanem a belső tulajdonságokat is jelentette. A reneszánsz felfogásban a harmóniát, míg az új korban a természetességet. Úgy éreztem, a régi jelentésekben megtaláltam mindazt, ami fontos számomra: az érdek nélküli szépséget, vagyis a feltétel nélküli szeretetet.

A mentális egészség nem luxus, mindenkinek jár. A MONOLÔG METHOD saját fejlesztésű technika, aminek célja, hogy olyan tudást és gondolkodási módszert sajátíts el személyre szabottan, amit a mindennapjaidba építhetsz. Életfilozófia, amivel eszközt kapsz a kezedbe, hogy önmagad legjobb verziója légy. Éld meg a csendet, írj és tarts önreflexiót, megmutatom, hogyan. Találj megoldást problémáidra és fedezd fel életedben a szépséget. Egy metódus, ami felfrissíti a lelket, megújítja a testet és kivirágoztatja a valódi éned.

Nagy figyelmet fordítunk az anyanyelvre és annak használatára. Hogy miért? Mert a berögzült minták és automatikus megfogalmazások árulkodóbbak a hitrendszereddel kapcsolatban, mint gondolnád! Könnyen fényt deríthetünk egy-egy elakadásodra ebből a perspektívából, amit a magyar nyelv szépsége tesz igazán lehetővé. Fontos a kifejezéstárad pontos használata, hiszen gondolataiddal, így tehát szavaiddal is teremted a világod, s valóságod.

Pedig manapság könnyebb megvásárolni egy terméket, mondván, az majd megoldja a problémát. Pedig nem, a látszat nem fogja. A tárgyak nélküled és a befektetett energiád nélkül nem érnek semmit, azonban ha tudatosan használod őket, remek eszközökké válhatnak. Így hangolódunk rá a szépség mai értelmezésében használt eszközeire, az öngondoskodásra, testtudatosításra és lélekhangolásra.

Szeretni magad nem annyi, hogy tökéletesnek látod a tükörképed. Hanem elfogadod a gyengeségeidet is, úgy, hogy a szívedhez öleled őket, míg az erősségeid ünnepled. Ahhoz, hogy önazonos legyél, szükséges magadat előtérbe helyezned. Komolyan venni a saját igényeid, legyenek azok a külsőddel vagy a belsőddel kapcsolatosak. A kettő együtt válik egésszé. Magadba fektess be. A jólléted többszörösen megtérül. Ami kényelmes, hol van abban a fejlődés?

Nem az a lényeg, hogy az életben minden tökéletes legyen. Hiszen vannak rajtunk kívülálló dolgok. A Monolog methoddal olyan egyensúlyt teremthetsz az életedben, ahol a boldogságot élvezed, a nehéz helyzeteket pedig a lehető legjobban kezeled. Hiszen az egyetlen dolog, ami fölött kontrollod van az életben, az saját magad vagy, a gondolataid, kimondott szavaid és cselekedeteid. Amikor a jó dolgokat ünnepled és képes vagy tanulni, fejlődni a fájdalom által, már valahol értelmet nyer.

Különböző művészetekkel is foglalkozunk, mint az élni akarás művészete, a nemet mondás művészete, az elengedés művészete és a szeretet művészete. Mert a cél, hogy egy teljes életet alkossunk. Mert mélység nélkül a magaslat sem létezik. Ez által tudunk igazán értékelni, s tisztán szeretni. Teljes odaadással a mostnak. Akkor tudjuk becsülni, milyen fent, ha jártunk már lent.

Ha félsz, máris elvetted magadtól a lehetőséget.

Ahol
a lélek
kibonta
kozik

A szabadság egyéni döntés: a könyörület, a humor, az optimizmus, az intuíció, a kíváncsiság és az önkifejezés mellett.

MONOLÔG METHOD

ismertető

kreativitás önkifejezés érzékenység bizalom nyitottság belső képességek

INTUITÍV eredet [intuitív < angolintuitive (megérzett) < franciaintuitif (megérzésen alapuló) < latinintuitivus(szellemileg érzékelt, „tükröződő”) < intueor (ránéz) < in- (bele) + tueor (tekint) < görögtuo (ránéz < céloz)]]]

A COACHING „olyan tanácsadó tevékenység /tanácsadási folyamat/, amely sajátos eszközeivel az egyén önálló feladatmegoldását segíti elő, támogatja – akár az érintett személy ismereteinek kiegészítésével is – és elvezeti az optimális döntéshez, célja megvalósításához az egyént.” (Dr. Poór Ferenc, 2007). Kérdezéstechnikát használ, él a pszichológia eszköztárával részben, tesztekkel is dolgozik, vagy akár videóval és képekkel. A jelenre és a jövőre fókuszál, nem elemez. Diagnosztizál, célt határoz meg, megoldásokat keres, erőforrásokat gyűjt, konkrét lépésekre bontja a megvalósítást, amelyeket közben monitoroz. A múlt traumáinak ismeretét a jelen javára fordítja. Erősíti a megoldás központú gondolkodást és a jelenlétet, perspektívát nyújt, amiből az egyén önálló döntéshozatalra képes.

AMIBEN SEGÍTENI TUDOK

önreflexió megoldásközpontú gondolkodásmód intuitív személyre szabott problémamegoldás stresszkezelés múlt jelenbe helyezés kommunikáció fejlesztés önismeret célkitűzés test és lélek felkészülés kivitelezés ötlettől a célig hatékonyság és menedzsment rendszer szépségmegőrzés megvalósítás tudatos tervezés önkifejezés fókusz felkészülés kivitelezés jelenlét mélyítése ráhangolódás imázs kialakítás stílustervezés funkcionális esztétika • életszerű megoldások • kreativitás

RÖVIDEN A METÓDUSRÓL

Nyolc lépcsős, saját fejlesztésű, 100%-ban személyre szabható technika. A múltad nehézségeit a jelen erőivé alakítjuk. A test és lélek egyensúlya találkozik a coaching, a csend, az írás, és más segítő eszközökön keresztül. Önreflexió, tudatosság és jelenlét a mindennapokban. Kommunikáció és önkifejezés, amikor csak akarod. Megoldásorientáltan vizsgáljuk meg problémáid, blokkjaid és a jelened, intuitív technikákat használva. Ültessük át gondolataid cselekvésbe. Jó kérdésekkel, és a saját válaszaiddal, minden átkeretezhető. Tegyél meg egy lépést magadért a szeretet útján, közelebb hozzád.

AZ A BIZONYOS NYOLC LÉPCSŐ

Tudtad, hogy 21 nap szükséges ahhoz, hogy egy elhatározás szokássá váljon? Kétszer ennyi időt
fordítok rád (így te is magadra), hogy fokozatosan épüljenek be új tapasztalásaid.

LÉLEKTRÉNING (1.-7.) A hét alkalom alatt (heti 1x, 90 perc/alkalom) kitűzünk egy célt, legyen az szakmai, egyéni vagy önismereti. A program során megvizsgáljuk, milyen hatással vannak traumáid a jelenedre és a döntéseidre, majd ezeket átkeretezve erőddé és előnyöddé kovácsoljuk. A személyedre szabott szolgáltatás fokozatosan vezet el a vágyott eredményig az önreflexió által, újabb perspektívákat nyitva. Érezd jól magad az “itt és most”-ban. A szolgáltatás online is elérhető, így bárhol élsz az országban, igénybe veheted.A következő témaköröket is érintjük: stabilitás, bizalom, kreativitás, inspiráció, célok, határok, erő, elfogadás, kapcsolatok, szeretet, önbizalom, védelem, felelősség, önkifejezés, kommunikáció, intuíció, tudatosság, megbocsátás és hála.

TESTÉBRESZTŐ (8.) A monolôg filozófia szerint, minden belül kezdődik, és úgy hat kifelé. Ezért a hét alkalom lélektréning után, a nyolcadik alkalom egy 3 órás találkozó, ahol a külsődön a fókusz. Megismerkedünk az ön- és testtudatosítással, a szépségmegőrzésen keresztül a mindennapjaidba építjük. Igény szerint napi, heti és beauty rutin kialakítására is van lehetőséged. Énidő, amivel az önmagaddal való kapcsolatot mélyíted és erősíted. A konzultáció helyszínén (HOLIDAY STUDIO) kipróbálhatod prémium partnereim kozmetikumait, az Omorovicza, Guerlain, Foreo, Authentic Beauty Concept, L’amia Natura vagy a KAP márkáktól.


Ünnepeld a szépséged, és eredményeid! Hiszen a 8 hetes intenzív program után igazán megérdemled! Szeretnélek megajándékozni egy, a helyszínen készített portréfotóval, hogy mindig emlékezz rá, milyen erő és varázslat rejlik benned. A képeket pedig a csodatehetséges fotós, Ajkai Dávid készíti, aki különös érzékenységgel képes megörökíteni az emberi lelket.

Amikor azt érzed, valami nem kerek. Ha úgy gondolod, valami hiányzik — keresd a csendet. Nem kell hozzá semmi, egy üres szobában is megleled. És benne a minden, benned a minden.

JELENTKEZZ MOST!

ÉS LEHETŐSÉGED NYÍLIK KIPRÓBÁLNI A 30 PERCES PRE-COACHINGOT!

A járványhelyzetre való tekintettel jelenleg online történik.