MONOLÔG METHOD

Életszerű, személyre szabott lélekmódváltás 8 lépcsőben. Külső-belső egyensúly a coaching, az alkotás, az önreflexió és a szépség eszközein keresztül, önkifejezés fókusszal.

A MONOLÔG METHOD saját fejlesztésű technika. Célja, hogy olyan tudást és gondolkodási módszert sajátíts el személyre szabottan, amit a mindennapjaidba építhetsz. Életfilozófia, amivel eszközt kapsz a kezedbe, hogy önmagad legjobb verziója légy. Éld meg a csendet, írj és tarts önreflexiót, megmutatom, hogyan. Találj megoldást problémáidra és fedezd fel életedben a szépséget. Egy metódus, ami felfrissíti a lelket, megújítja a testet és kivirágoztatja az éned. Segít bátornak lenni.

Figyelmet fordítunk az anyanyelvre és annak használatára. A berögzült minták és automatikus megfogalmazások felfedik a hitrendszered és a tudatalatti üzeneteket. Ezzel fényt deríthetünk egy-egy tudatalatti elakadásodra. Ezt felfedve és átkeretezve, jelölhetjük ki az utad és céljaid. Gondolataiddal és szavaiddal teremted a valóságod. Az elme oda figyel, ahova az energiád teszed.

Szeretni magad nem annyi, hogy tökéletesnek látod a tükörképed. Hanem elfogadod a gyengeségeidet is, úgy, hogy a szívedhez öleled őket, míg az erősségeid ünnepled. Ahhoz, hogy önazonos legyél, szükséges magadat előtérbe helyezned. Komolyan venni a saját igényeid, legyenek azok a külsőddel vagy a belsőddel kapcsolatosak. A kettő együtt válik egésszé. Magadba fektess be. A jólléted többszörösen megtérül. Ami kényelmes, hol van abban a fejlődés? Gondold végig, mi az, amire vágysz?

Nem az a lényeg, hogy az életben minden tökéletes legyen. Hiszen vannak rajtunk kívülálló dolgok. Teremts egyensúlyt az életedben, Hiszen az, ami fölött kontrollod van, az saját magad, a gondolataid, kimondott szavaid és cselekedeteid.

Különböző művészetekkel is foglalkozunk: mint az élni akarás művészete, a nemet mondás művészete, az elengedés művészete és a szeretet művészete. Mert a cél, hogy egy teljes életet alkossunk. Mert mélység nélkül a magaslat sem létezik. Ez által tudunk igazán értékelni, s tisztán szeretni. Teljes odaadással a mostnak. Akkor tudjuk becsülni, milyen fent, ha jártunk már lent.

Ha félsz, máris elvetted magadtól a lehetőséget.

Ahol
a lélek
kibonta
kozik

MONOLÔG METHOD

ismertető

kreativitás önkifejezés írás csend egyensúly belső képességek

INTUITÍV eredet [intuitív < angolintuitive (megérzett) < franciaintuitif (megérzésen alapuló) < latinintuitivus(szellemileg érzékelt, „tükröződő”) < intueor (ránéz) < in- (bele) + tueor (tekint) < görögtuo (ránéz < céloz)]]]

A COACHING „olyan tanácsadó tevékenység /tanácsadási folyamat/, amely sajátos eszközeivel az egyén önálló feladatmegoldását segíti elő, támogatja – akár az érintett személy ismereteinek kiegészítésével is – és elvezeti az optimális döntéshez, célja megvalósításához az egyént.” (Dr. Poór Ferenc, 2007). Kérdezéstechnikát használ, él a pszichológia eszköztárával részben, tesztekkel is dolgozik, vagy akár videóval és képekkel. A jelenre és a jövőre fókuszál, nem elemez. Diagnosztizál, célt határoz meg, megoldásokat keres, erőforrásokat gyűjt, konkrét lépésekre bontja a megvalósítást, amelyeket közben monitoroz. A múlt traumáinak ismeretét a jelen javára fordítja. Erősíti a megoldás központú gondolkodást és a jelenlétet, perspektívát nyújt, amiből az egyén önálló döntéshozatalra képes.

AMIBEN SEGÍTENI TUDOK

önreflexió megoldásközpontú gondolkodásmód intuitív személyre szabott problémamegoldás stresszkezelés múlt jelenbe helyezés kommunikáció fejlesztés önismeret célkitűzés test és lélek felkészülés kivitelezés ötlettől a célig hatékonyság és menedzsment rendszer szépségmegőrzés megvalósítás tudatos tervezés önkifejezés fókusz felkészülés kivitelezés jelenlét mélyítése ráhangolódás imázs kialakítás stílustervezés funkcionális esztétika • életszerű megoldások • kreativitás

RÖVIDEN A METÓDUSRÓL

Nyolc lépcsős, saját fejlesztésű, 100%-ban személyre szabható technika. A múltad nehézségeit a jelen erőivé alakítjuk. A test és lélek egyensúlya találkozik a coaching, a csend, az írás, és más segítő eszközökön keresztül. Önreflexió, tudatosság és jelenlét a mindennapokban. Kommunikáció és önkifejezés, amikor csak akarod. Megoldásorientáltan vizsgáljuk meg problémáid, blokkjaid és a jelened, intuitív technikákat használva. Ültessük át gondolataid cselekvésbe. Jó kérdésekkel, és a saját válaszaiddal, minden átkeretezhető. Tegyél meg egy lépést magadért, még ma!

AZ A BIZONYOS NYOLC LÉPCSŐ

Tudtad, hogy 21 nap szükséges ahhoz, hogy egy elhatározás szokássá váljon? Kétszer ennyi időt
fordítok rád (így te is magadra), hogy fokozatosan épüljenek be új tapasztalásaid.

LÉLEKTRÉNING (1.-7.) 15.000 Ft / alkalom

A hét alkalom alatt (heti 1x, 60 perc/alkalom) megvizsgáljuk, milyen hatással vannak mintáid a jelenedre és a döntéseidre, majd ezeket átkeretezve erőddé és előnyöddé kovácsoljuk. A személyedre szabott szolgáltatás fokozatosan vezet el a vágyott egyensúlyig az önreflexió, más segítő eszközök és az önkifejezés által, újabb perspektívákat nyitva. Érezd jól magad az “itt és most”-ban. A szolgáltatás online is elérhető, így bárhol élsz az országban, igénybe veheted.A következő témaköröket is érintjük: stabilitás, bizalom, kreativitás, inspiráció, célok, határok, erő, elfogadás, kapcsolatok, szeretet, önbizalom, védelem, felelősség, önkifejezés, kommunikáció, intuíció, tudatosság, megbocsátás és hála.

TESTÉBRESZTŐ (8.) 15.000 Ft / alkalom + 20.000 Ft fotózás esetén

A monolôg filozófia szerint, minden belül kezdődik, és úgy hat kifelé. Ezért a hét lépcső után, a nyolcadik alkalom egy 2 órás találkozó (fotózással), ahol a külsődön a fókusz. Megismerkedünk az ön- és testtudatosítással, a szépségmegőrzésen keresztül a mindennapjaidba építjük. Igény szerint napi, heti és beauty rutin kialakítására is van lehetőséged. Énidő, amivel az önmagaddal való kapcsolatot mélyíted és erősíted. A konzultáció helyszínén (HOLIDAY STUDIO) kipróbálhatod prémium partnereim kozmetikumait, az Omorovicza, Guerlain, Foreo, Authentic Beauty Concept, L’amia Natura vagy a KAP márkáktól.


Ünnepeld a szépséged, és eredményeid! Hiszen a 8 hetes intenzív metódus után igazán megérdemled! Most lehetőséged nyílik portré fotózást is igényelni, hogy mindig emlékezz rá, milyen erő és varázslat rejlik benned. A képeket a csodatehetséges fotós, Ajkai Dávid készíti, aki különös érzékenységgel képes megörökíteni az emberi lelket.

Amikor azt érzed, valami nem kerek. Ha úgy gondolod, valami hiányzik — keresd a csendet. Nem kell hozzá semmi, egy üres szobában is megleled. És benne a minden, benned a minden.

JELENTKEZZ MOST!

ÉS LEHETŐSÉGED NYÍLIK KIPRÓBÁLNI A 30 PERCES PRE-COACHINGOT!

A járványhelyzetre való tekintettel jelenleg online történik.

%d blogger ezt szereti: