STÍLUSTERVEZÉS

STÍLUSTERVEZÉS

Úgy (sz)épülsz, ahogy életed (sz)építed.

A külső-belső harmónia együtt egész. Kilenc éves hazai és nemzetközi szépség- és divatszakmabeli tapasztalatommal ötvözöm a személyreszabott stílus- és imázskialakítás során a mai modern minimalizmust és időtálló klasszikumot.

IMÁZS

„Meggyőződések, elgondolások és benyomások összessége, amelyekkel az egyén (tárgy, ember, csoport stb.) rendelkezik. Az imázs a tudatban „lakozik”, mint a tapasztalatok bizonyos tükörképe, leképeződése. Jelentései: arculat, közkép, megjelenés, ama kép, amely vkiről a közvélekedésben, a közönségben él; fr image ‘kép, arckép’ < lat imāgō, imāginis ‘másolat, szobor, kép ötlet, eszme, megjelenés’.


A kreatív, értékeken alapuló,
offline és online együttes jelenlétben a jövő.

Az üres imázs talán egy ideig működik, ám hosszútávon bukik, hiszen a megjátszás, a hazugság, az önazonosság hiánya egy idő után felemészti az embert. A hitelességhez elengedhetetlen a harmónia, a belső kisugárzás, az őszinteség, erősségeink és gyengeségeink ismerete, valamint a cél. Ha van mondanivalód, már sínen vagy. Hogy ezt pedig a legjobb verzióban valósítsd meg, lehetséges.

Ha az életben a saját utadat járod, fontos, hogy az online térbeli megjelenésed is ugyanezt az őszinteséget közvetítse. A cél nélküli magamutogatás kora lejárt. Helyére a személyes és hiteles márkaépítés került.

KONZULTÁCIÓ

• funkcionális esztétika • tanácsadás • tartalomgyártás • instagram arculat • márkaesztétika • vizuális reform • 
fotózás • hangulat videó • transzformáció • szépségmegőrzés • megújulás • online-offline egyensúly

EGYÉNI

Légy saját életed kreatív vezetője és képviseld magad hitelesen! Kíváncsi vagy a legjobb verziódra? Az egyéni stílustervezés személyre szabható szolgáltatás, amiben a személyiségeden és a külső átalakulásodon a fókusz — a lelked útján.

BUSINESS

Felismerhető, mai és kreatív stílusra vágysz? Van egy vállalkozásod, aminek arculatát frissítenéd vagy indítanád? Minden, ami az imázsod illeti, garantáltan kitérünk rá. Közösen megadjuk az első pillantás varázsát a célközönségednek, és a vágyat az újratalálkozásra az életben és az online térben.

EGYÉNI ÁTALAKULÁS. A funkcionális esztétikában hiszek, ami a teljes átalakulás jegyében, kizárólag az önazonos valódról szól. A MONOLÔG method-ot követően személyre szabjuk egyéni transzformációd, így hozzuk ki belőled amire mindig is vágytál. Meghatározzuk a céljaid, hiszen minden, ami valóban számít, belőled indul ki. Ne izgulj, a legprofibb kezekben leszel. 9 éves hazai és nemzetközi szakmai tapasztalatommal a divat- és szépségszférában, naprakész és időtálló lesz a stílusod, mégis önazonos maradsz. Kerülj barátságba önmagaddal az életben, és tükrözzék ezt a harmóniát a közösségi média felületeid is.

TARTALOMGYÁRTÁS MONOLÔG MÓDRA. Ha felfrissítenéd online jelenléted, az első titok, amit már most megosztok veled, hogy mindennek az alapja a vizualitás és a tartalmiság. Mi a te mondanivalód? Mi az, amit gondolatiságban meg szeretnél jeleníteni, milyen ügyet képviselsz? Hiszek az igazságban, abban, hogy az online felületen is meglehet maradni őszintének. Az erősségek kiemelésével, gyengeségek erősítésével, transzparenciával és saját történeted elmesélésével kinyílik előtted a világ. Tükrözze az instagramod az egyéniséged. Az intuitív coaching segítségével a szociális érzékenységed erősítjük, hogy megtaláld a hangod, s ne veszítsd el a realitást a világban. Ezzel a szolgáltatással a személyedre fókuszáljuk az offline- és online imázsod. Légy te a saját oldalad kreatív vezetője, megmutatom, hogyan. Vagy ha kéred, megvalósítjuk, és még tervet is adunk hozzá.

JELENTKEZZ MOST!

ÉS LEHETŐSÉGED NYÍLIK KIPRÓBÁLNI A 30 PERCES PRE-COACHINGOT!

A járványhelyzetre való tekintettel jelenleg online történik.